A tegnap estét barátainkkal töltöttük, jó kis beszélgetős, eszegetős, borozgatós este volt. Mivel ebédre degeszre ettük magunkat Lila Füge isteni
Marbella csirkéjéből (csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni), estére nem kívántunk semmi komolyat, így végre terítékre kerülhettek az ikeás kosárkák, kétféle töltelékkel: sonkás-paradicsomos-pecorino sajtos, a
gnocchihoz készített szósz maradékából és saját készítésű
szárított paradicsom–gorgonzola sajt–fekete olívabogyós . Mindkettő nagyon jó ízkombináció, bár a paradicsomos-sonkást ajánlatos azonnal fogyasztani, mert eláztatja a kosárkát.

Tegnapelőtt vettem pekán diót, amit azonnal ki kellett próbálni, az is nagy sikert aratott. Nagyon jó együtt az édes sárgabarack, a fokhagymás-fűszeres sajtkrém, az üde, friss rozmaring és a pekán dió.