2009. április 29.

2 in 1: grillezett spárga csirkemell fogságában


Könnyű spárgavacsora, hozzá egy pohár fehérbor és szélcsendes időben lehet akár a teraszon enni, közben gyönyörködni a naplementében.

Hozzávalók 2 főre:
2 fél csirkemell filé
só, frissen őrölt bors
1 ek olvasztott vaj
1 mk só
1 ek cukor
csirkemell szeletenként 3 fehér spárgasíp
hústű

A csirkemell filé darabokat klopfolom, sóval, borssal fűszerezem, minden szeletbe fektetek 3 (sós, cukros vízben 5 percig párolt) spárgasípot, feltekerem, hústűvel rögzítem. A csomagokat olvasztott vajjal megkenem, tűzálló tálba helyezem és előmelegített sütőbe 30 perc alatt megsütöm - grillezem. Tálalás előtt eltávolítom a hústűket. Tejszínes gombamártással és salátával tálalom.

Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.